PUPBUNNIES

Hjälp minst 10% av Sveriges befolkning! Med min produkt visar du ett engagemang för och stödjer de i din omgivning som själva, eller har barn som, kämpar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. 10% av min försäljning går till Riksförbundet Attention och deras arbete med att skapa ett fungerande liv för personer med NPF, till exempel ADHD och autism.  https://attention.se

Mina Pupbunnies är en symbol för omtanke på många sätt. Dels så stöttar du ett mycket viktigt arbete och dels är du medskapare till en unik och personlig produkt som visar omtanke om den du ger den till. 

Vill du handla privat så går du till min Store här på sidan och gör ett antal val för att skapa en unik och personlig Pupbunny-produkt.

Företagare:

Jag är stolt över att erbjuda ett unikt koncept där jag specialdesignar en Pupbunny utifrån ditt företags inriktning, koncept, färger och logga och tar fram den på valfri trycksak utifrån dina önskemål. Du är med och tar fram en fin gåva till dina anställda och för att visa extra omtanke på arbetsplatsen. Samtidigt som du visar uppskattning för både dina anställda och kunder så stödjer du ett viktigt arbete.

Tillsammas kan vi göra skillnad och skapa en positiv inverkan! Som en av bidragsgivarna i min insamling till Attention kommer ditt företagsnamn självklart också synas i sociala medier och i mitt nyhetsbrev. Varmt välkommen att kontakta mig för att diskutera dina behov och få en offert. 

Kontaktuppgifter hittar du här på sidan.