PUPBUNNIES

PUPBUNNIES

Pupbunnies är en symbol för omtanke. 10% av min försäljning går till Riksförbundet Attention. Jag kan specialdesigna en Pupbunny till ditt företag och som privatperson kan du själv skapa en unik Pupbunny-produkt i min Shop här på sidan.

FÖLJ MIN INSAMLING

FÖLJ MIN INSAMLING

Varje söndag kommer jag uppdatera hur det går för min insamling till Riksförbundet Attention. Jag skänker 10% av min försäljning av mina Pupbunny-produkter. Var med och bidra - kolla in min shop här!

MEDITATIVA LANDSKAP

MEDITATIVA LANDSKAP

Efter några år då mycket kretsade kring min dotter med autism och ADHD och jag knappt orkade arbeta kreativt, så ville jag låta färgen flöda fritt och se vad som hände. Nu blev det meditativt att måla och resultatet kallar jag Meditativa landskap.

SKULPTUR

SKULPTUR

Jag arbetar i flera olika material såsom keramik, koppar, gips och akryl i mina skulpturer. Jag gillar spänningen som blir mellan måleriet och mina skulpturer.

ÄRRAD

ÄRRAD

2019 opererades jag för en aggressiv, men ofarlig cancer på min kind. Jag är tacksam för att jag remitterades till en Mohsklinik. Operationerna och det 18 cm långa ärret efter 50 stygn var en traumatisk upplevelse som jag bearbetade genom min konst.

POETISKA BETRAKTELSER

POETISKA BETRAKTELSER

Jag har alltid haft en fascination för vardagen och skönheten i det enkla. Stunder där jag vill frysa ögonblicket och fånga på duk. Jag blandar gärna ihop dem i oväntade möten mellan natur och kultur, det av människan skapade, i mina poetiska betraktelser.

OFFENTLIGA UPPDRAG

OFFENTLIGA UPPDRAG

Det var en stor ära att göra utsmyckningen till den nybyggda skolan! Jag ville lyfta barns lek och det naturnära läget och målade en serie målningar på temat kurragömma. Jag gjorde även två installationer.

KONSTNÄRLIG LEDARE

KONSTNÄRLIG LEDARE

Som bildlärare på det estetiska programmet tog jag rollen som konstnärlig ledare när vi skulle utsmycka staden på temat Kärlek och jämlikhet. Resultatet blev färgstarkt och mycket uppskattat.

UPPDRAG

UPPDRAG

Jag gör gärna konst på uppdrag av andra. Jag tycker om att lyssna in någons tankar och idéer och därefter göra min tolkning av dem.